Team

Demi Boeckx

In 2019 studeerde ze af aan de UHasselt met als specialisatie MSK – sport. Onmiddellijk erna startte ze een 1-jarige opleiding manuele therapie en een 2-jarige opleiding dry needling. Desondanks zal ze vooral terug te vinden zijn in de oefenzaal en zal ze daar iedereen proberen bewust te maken van de meerwaarde van een actieve levensstijl.

 

Doorheen haar jeugd was zo vooral actief op het voetbalveld, dit als speler en als trainster (bij Genk VV en Ladies Genk).

De passie voor het voetbal heeft ze nooit verloren, daarom is ze nu nog steeds terug te vinden als kinesist van de WU16 bij de Red Flames.

Ook acro, tennis, en volleybal passeerde doorheen de jaren de revue. Momentueel is ze vooral op het tennisplein als op de koersfiets terug te vinden.

 

Uit deze laatste hobby volgde dan ook de interesse om zich te specialiseren in bikefittings en lactaattesten waarmee jullie bij haar terecht kunnen voor een optimale fietshouding- en preseatie in functie van je klachten en persoonlijke doelen. 

 

Wiet Bertels

In 2022 studeerde hij af aan de UHasselt met als specialisatie MSK – manuele therapie. Aanvullend volgde hij de opleiding dry needling en specialiseert hij zich sinds kort in pols – en handrevalidatie.

 

In zijn jeugd was Wiet actief op het basketbalveld van ploeg?, dit als speler en als trainer. Sindsdien koos hij vooral voor het mountainbiken en het lopen.

 

Ondanks zijn rustige uitstraling, weet hij jullie ook goed aan het werk te zetten in de oefenzaal en zal hij meedenken met jullie persoonlijke doelen om zo tot een geïndividualieerde behandeling te komen.

 

Camille Hermans 

In 2018 startte ze haar 2de master aan de UHasselt en koos ze ervoor om haar te specialiseren tot pediatrische kiné. Nadien bleef ze zichzelf bijscholen in de neuropsychomotorische en psychomotorische kinesitherapie en zal ze steeds de nieuwste inzichten trachten toe te passen (zie tabblad specialisaties voor meer uitleg ;-))

 

Dit verklapt al dat ze een grote kinderfan is en hiermee dus zeer gepassioneerd aan de slag zal gaan met jongeren en kinderen van 0-18j.

 

Ze is ook wel de Dries Mertens van onze praktijk, klein, vinnig en vaak terug te vinden op het voetbalveld. Aanvullend zijn de in- of outdoor skipistes of een toffe camping in het zuiden van Frankrijk ook mogelijke kanshebbers.